Leden

Al onze leden van de vereniging zijn in eerste instantie “donateur” van de vereniging!
Een lidmaatschap kost €25,- per kalenderjaar en daarmee steun je onze activiteiten! Deelname aan een project is echter alleen bedoeld voor leden, en wij maken alle projecten bekend via onze nieuwsbrief.

Als lid heb je dus geen verplichtingen en ben je dus vrijwilliger binnen de vereniging. Bij ons geld; vrijwillig is vrijblijvend!

Via onze nieuwsbrieven en of aankondigingen brengen wij alle leden op de hoogte van de nieuwtjes, de ontwikkelingen maar ook van alle vacatures!

Als lid van de vereniging mag je reageren op de vacatures die wij plaatsen. Vacatures bij ons gaan om deelname aan projecten die wij organiseren.
De rol / functie waar gesolliciteerd op kan worden verschilt per project uiteraard, enkele voorbeelden zijn;
– Als gastgezin beschikbaar zijn voor buitenlandse deelnemers in Nederland
– Stages in binnen en buitenland
– Organisatorische taken
– Project deelname
(als Danser, Technicus, Theaterspeler, Host, Muzikant, en alle andere rollen welke maar beschikbaar zijn tijdens producties en of evenementen)

Zodra een lid van de vereniging zich verbind aan één of meerdere functies die vacant staan, beginnen tegelijkertijd de “Rechten & Plichten”. Vanaf dat moment heb je een specifieke rol, dien je aanwezig te zijn bij bijeenkomsten, heb je een verantwoordelijkheid maar heb je ook rechten waardoor je dus ook van ons een duidelijke begeleiding mag verwachten, eventueel opleiding, en krijg je na afloop een Europass Certificaat waarop je ontwikkelde competenties te vinden zijn.

Voor vragen over een lidmaatschap kan je contact opnemen met de organisatie via het contact formulier, klik hiervoor op de onderstaande button.   e-mail

Leave a Reply