Bestuur & Organisatie

Voorzitter
De voorzitter van Etoile International is Marten van der Weele. Marten heeft een jarenlange ervaring met internationale projecten en tevens ook met het onderwijs. Dankzij zijn pedagogische en didactische kennis heeft hij al vele internationale projecten mogen initiateren voor jongeren uit Nederland. Van oorsprong is Marten een technicus in het theater, maar hij heeft zich in de jaren verder ontwikkeld met organisatietalent, pedagogiek, didactiek, communicatiemanagement, evenementen organisatie, theaterproductie en veel meer in de creatieve en onderwijs sector. Naast het voorzitterschap is Marten nu actief als docent in het MBO onderwijs in Nederland en Italië, en als coördinator van binnenlandse en buitenlandse evenementen.

Organisatie Team
Onze enthousiaste voorzitter kan het uiteraard niet alleen, en daarom is er een organisatie team actief in de vereniging. Dit organisatieteam werkt ontzettend hard aan alle communicatie en lopende projecten, is actief tijdens projecten in het binnen en buitenland en ondersteund alle deelnemers voorafgaand, tijdens en na afloop van een project!
Wij stellen de teamleden graag aan jullie voor:

Joyce van Straten
Joyce heeft middels haar studie Art & Economics specialisatie Theatermanagement een uitstekend oog voor een goede organisatie van alle projecten. In de voorbereiding stelt zij alle draaiboeken op, communiceert met alle deelnemers en is aanwezig tijdens de projecten om de deelnemers te begeleiden! Met alle zorgzaamheid die Joyce aan onze deelnemers geeft, is er nog nooit heimwee onder de deelnemers geweest!

Liselotte Boers
Liselotte is helemaal gespecialiseerd in Theater, dankzij haar studie Creatieve Therapie specialisatie Drama weet zij als geen ander om een theater te maken, te regisseren, en vooral ook hoe met behulp van theater persoonlijke ontwikkeling tot stand kan worden gebracht! Naast haar werk in het organisatieteam voor projecten is zij ook docent theater binnen de vereniging.

Nona Versteegh
Nona heeft een passie, hobby en werk met dansen! Na een succesvolle afronding van de Dansopleiding is Nona binnen de vereniging actief als Dansdocent. Tevens zorgt Nona ervoor dat alle deelnemers van projecten goed voorbereid met een schitterende choreografie gaan beginnen aan het project! Een misstap kan bijna niet gebeuren, want vooraf maar ook tijdens is Nona bij de dansgroep (en elke keer moeten wij haar weer tegenhouden zodat ze niet zelf mee gaat dansen!)

Wietse Ottes
De passies van Wietse zijn te omschrijven als; Licht, Geluid en Italië! Wietse heeft zelf geruime tijd in Italië gewerkt en gewoond en werkt als technicus bij diverse theater voorstellingen. Tijdens en na het behalen van zijn opleiding tot Licht Technicus heeft hij al meerdere malen de techniek verzorgd bij projecten van Etoile International. Momenteel coördineert hij alle technische zaken rondom de projecten in de vereniging en geeft hij waar nodig diverse workshops.

Leave a Reply