Partners

Mede dankzij het internationale netwerk wat de vereniging heeft is het mogelijk om alle projecten voor de deelnemers te organiseren. Diverse bedrijven in binnen en buitenland zijn direct of indirect verbonden aan de vereniging en steunen ons bij de organisatie en uitvoering van projecten. Etoile International kent zijn bestaansrecht mede door 2 vaste partners in Italië en Frankrijk. Tezamen met de verenigingen Etoile Centro Teatrale Europeo en Bel’ Etoile is de basis gevormd voor Europese (uitwisselings) projecten en stages.

 

Etoile Centro Teatrale Europeo
logo_etoile
Deze vereniging is gesitueerd in Reggio Emilia te Italië, en heeft de beschikking over het artistieke pand Borgo delle Querce. Voorzitter en tevens artistiek leider hier is Daniele Franci, welke met Etoile CTE zich fulltime bezig houd met theaterlessen en de organisatie van theater producties. Daniele heeft al vele theaterproducties op zijn naam staan, en met zijn verbintenis aan de Italiaanse federatie voor amateur theatergezelschappen (FITA) is hij een bekend persoon in de Italiaanse theater wereld.

 

Bel’ Etoile
Beletoile Logo
Partner in Frankrijk is de vereniging Bel’ Etoile welke word geleid door Marie Noell Bouvier. Marie Noell heeft met haar jarenlange onderwijs ervaring op de Lyceums in Bordeaux een enorm netwerk onder alle scholen in de regio. Marie Noell haar specialiteit kan gevonden worden in de choreografieën welke elke keer weer tot verbazing leiden onder het publiek en tevens de deelnemers!

 

Europass
europass
Etoile International heeft zich aangesloten bij Europass, waardoor wij onze deelnemers na afloop kunnen voorzien van een Europass Certificaat. Dit certificaat voor (internationaal) vrijwilligerswerk is bekend in heel Europa en geeft aan welke competenties ontwikkeld zijn tijdens het project. Het certificaat kan gebruikt worden als bewijslast voor opleidingen, of als bijlage bij sollicitaties.